Bij een posttraumatische stress-stoornis (PTSS) komen hele nare ervaringen steeds terug in uw gedachten of dromen. Verschijnselen zijn spanning, woede-uitbarstingen, vermijden van dingen die herinneren aan de traumatische gebeurtenissen en minder interesse in alles.

Wanneer iemand last heeft van PTSS kan je dat niet direct zien, de omgeving heeft vaak weinig begrip voor de problemen waar men mee te kampen heeft. Je kan immers niet zien dat ze ergens last van hebben.


Deze website, met name het forum, is in het leven geroepen voor al die mensen die zich niet gehoord voelen en/of (h)erkenning zoeken.

Op het bijbehorende forum kan je je voorstellen. Daarna kan je je verhaal kwijt, informatie vinden over boeken en tijdschriften, lezen wat andere mensen ervaren en er is zelfs een forum gedeelte voor mensen die beroepshalve geïnteresseerd zijn in het onderwerp PTSS. Dan moet je denken aan studenten of mensen die in de media werken en aandacht willen besteden aan posttraumatische stress-stoornis.

 

 

Aanmelden op het forum is vereist.