Profielwerkstuk over PTSS

Dit is het openbare forum waarin mensen van buitenaf (pers, onderwijs en mensen met andere beroepsmatige en/of commerciële belangen) vragen kunnen stellen aan leden van dit forum zonder daar voor te registreren.

Ook kan hier een PTSS gerelateerde website gepromoot worden. Echter per website maar 1 vermelding en een goed argument waarom je website voor mensen met PTSS waarde heeft.

Berichten worden altijd door de beheerder gescreend het kan dus even duren voordat je bericht zichtbaar wordt.

Personen waarvan het vermoeden bestaat dat deze zich beroepsmatig geregistreerd hebben op het forum worden zonder mededeling verwijderd.

Moderator: Youri

Gesloten
juliabuijs

Profielwerkstuk over PTSS

Bericht door juliabuijs »

Dag allemaal,

wij zijn Julia Buijs en Melissa de Waal van het Markland College in Oudenbosch. Wij zitten in ons examenjaar vwo en wij gaan dit jaar een profielwerkstuk maken. Dit profielwerkstuk houdt een onderzoek in, met een verslag hieromheen. Wij doen ons profielwerkstuk over Posttraumatische Stressstoornis.

Onze onderzoeksvraag is: Wat is de meest effectieve behandeling tegen PTSS?
Dit kan zijn een cognitieve behandeling, EMDR of een medicinale behandeling. Mogelijk zijn er nog andere behandelingen.

Wij zouden graag in contact willen komen met mensen die PTSS hebben. Wij zullen u vragen naar de ervaringen van de behandelingen die u heeft gehad of waar u nog mee bezig bent.

Woont u in de buurt van Breda, dan zouden wij u graag willen komen interviewen. Woont u hier niet in de buurt maar wilt u ons wel heel graag helpen, dan zou u onze vragen digitaal kunnen beantwoorden.
U kunt ons mailen naar: mdewaal97@gmail.com

Alvast heel erg bedankt

Met vriendelijke groet,

Julia Buijs en Melissa de Waal

Gesloten